The Mendel
Vanaf €120 / nacht
The Mendel

Kamer 1 (in totaal 21 m2) is een mooie rustige tweepersoonskamer met originele elementen. Er staan twee comfortabele box spring-bedden. U heeft uw eigen badkamer en suite met inloopdouche, wastafel en toilet. Ook is er een LCD-tv op uw kamer.

We serveren geen ontbijt, maar u heeft wel de gelegenheid om een lekker kopje Nespresso koffie of thee te zetten. Borden, bestek, thee en koffie zijn in de kamer aanwezig en een koelkast en combimagnetron staan in de pantry. U kunt dus desgewenst zelf ontbijt, lunch of zelfs een eenvoudige maaltijd bereiden. Natuurlijk kunt u ook het ontbijt buiten de deur nuttigen. Er zijn verschillende leuke gelegenheden in de buurt. U zult, als u wilt bij uw incheck overladen worden met tips!

Er staan twee fietsen voor u klaar waar u kosteloos gebruik van kunt maken en uiteraard is er gratis WIFI in de gehele Bed & Bike.

Accomodatie

Kamergrootte:
21 m2
Bedden:
2
Gasten:
1-2
Badkamers:
1

Voorzieningen

Bad- & Bedlinnen

Televisie

Wi-Fi (gratis)

Nespresso Machine

Waterkoker

Bestek en basisvoorzieningen

Thee, koffiecapsules en koffiemelk

Eierkoker

Toaster

Föhn

Verwarming

Koelkast (pantry)

Combimagnetron (pantry)

Privé badkamer en suite

Parkeergelegenheid in straat of buurt (tegen betaling)

Belangrijke informatie

Aankomst
In overleg
Huisdieren:
Nee
Kinderen:**
Nee
Aantal gratis fietsen:
2
Vertrek:
11:30
Roken:
Nee
Feest:
Nee
LBGTQ+:
Vriendelijk

**Onze B&B is niet geschikt voor kinderen onder de 10. Mocht u met uw gezin willen komen kunt u de gehele B&B huren, dan zijn kleinere kinderen geen probleem. (NB: onze B&B heeft steile trappen en geen traphekjes)

In gehele B&B

Let op! Steile trap: 

de B&B bevindt zich op de tweede etage.